Mit kunsthåndværk bliver skabt i en fusion af broderi og collage. Jeg broderer detaljerede og farverige motiver på collager, som er opbygget af akrylfarve og udklip fra gamle bøger og blade. Værkerne er på én og samme gang feminine og rå i kraft af det detaljerede broderi, der står i skarp kontrast til det gamle sort/hvide papir og collagens nogen gange skæve sammensætninger.

Kompositionen i værkerne balancerer mellem det præcise og gennemtænkte broderi, de skrøbelige udklip og det tilfældigt afrevne papir. Med sin stoflige struktur tilfører sytråden et moderne og overraskende modspil til de gamle sort/hvide motiver. Værkerne er bygget op lag på lag. Rent teknisk gør lagene det muligt at brodere i papir.

Tid er en vigtig faktor i arbejdet med mine collager. At brodere er en langsommelig proces, og det er netop meningen. Med min kunst gør jeg op med den flygtige hverdag præget af effektivitet, hastighed og tidsoptimering. I stedet søger jeg fordybelse, nærvær og ro i det detaljerige og tidskrævende broderi. Jeg vil langsomheden og stræber efter at videreformidle den til beskueren.

Jeg ønsker, at beskueren skal tage sig tid og fordybe sig i værkernes mange detaljer og herigennem skabe sin egen fortælling. Titlen er en ledetråd, men den er formuleret så åben, at den ikke blokerer for beskuerens egen fortolkning. Tværtimod pirrer den nysgerrigheden og ansporer til, at man går på opdagelse i værkernes mange lag og overraskende detaljer.

Besøg kunstner her

Deltaget i tidligere udstillinger

  • Åbne Atelierdøre 2019
  • Åbne Atelierdøre 2020
  • Åbne Atelierdøre 2021
  • Åbne Atelierdøre 2021
overskrift