Værker til udlodning 2024

Bestyrelsen har købt fem kunstværker hos Galleri Lou Ra i Silkeborg. Valget er faldet på værker af følgende fire kunstnere. Værkerne udloddes på generalforsamlingen. Du skal møde personligt op på generalforsamlingen og være medlem for at deltage i lodtrækningen. Tilmeld dig generalforsamlingen

Mia Lindbirk – keramik
Mia Lindbirk er en dansk keramiker, som har skabt sig et legende og farverigt univers.
Keramikken af Mia Lindbirk er skabt i hånden, og alt er unika.

   

Katrine Lyck – billedkunst
Katrine Lyck er en dansk kunstner, som beskæftiger sig med flere forskellige kunsteriske teknikker, heriblandt cyantopi, risografi, monotypi på silke og litografi. Hendes værker portrætterer naturen og mennesket og har en dragende og scenografisk effekt. 

Andreas Houmann – fotokunst
Andreas Houmann er prisvindende fotograf og kendt for sit arbejde for bl.a Euroman, Eurowoman, Børsen Pleasure og Boligmagasinet Rum. Med sin fotokunst portrætterer han kendte danskere som bl.a Jørgen Leth, Amanda Collin og Michael Valggren samt landskaber fra både Thy, Island og Silkeborg. Andreas Houmanns kunstværker er produceret i Danmark på Hahnemühle fine art papir og flere af værkerne er limiterede.

Criise – keramik
Camilla Riise elsker at skabe livagtige kunstværker, som fyldes med kærlighed af jer rundt i stuerne. Hun elsker de følelser, minder, glæder og samtaler, som værkerne er med til at skabe. Når Camilla Riise arbejder med leret stopper hendes egne livlige popkornstanker med at poppe for en stund, og hun er blot opslugt af nuet.