Markedsføring

Vi er allerede i gang med at planlægge næste år, som vil byde på flere nye spændende tiltag

Som en del af Åbne Atelierdøre Silkeborg vil du som kunsthåndværker eller kunstner, bliver markedsført via vores hjemmeside samt vores Facebook. Der vil bliver reklameret bredt i aviser, relevante magasiner, omtale via radio, infostandere, biografen, flyers og gennem vores populære brochure.

Brochuren skal p.t. trykkes i 8.000 stk.

Brochuren bliver som udgangspunkt kvadratisk 20 cm x 20 cm som sidste år –  hvilket vil sige at hver kunstner får 1/2 side på højkant, med plads til udstillingsadresser og kontakt information samt en kort beskrivelse af dig selv med plads til portræt og et værk

Billederne:
Værk: Til brochuren er målet for billederne optimalt 886 x 886 px i så god opløsning som muligt (300 dpi) hvilket ca. vil give en størrelse på 7.3  x 7.3 cm trykt.
Har man et værk der ikke er kvadratisk, vil det være max længden/højden der blive 7,3 cm (f.eks 7,33 x 5 cm) hvilket sker automatisk.

Portræt: Vil altid blive beskåret til kvadratisk – minimum mål er her 400 x 400 px (3,4 x 3,4 cm)

Hjemmesiden:
Her får du som kunstner din egen side, med mulighed for en lidt længere tekst – om dig selv og dine værker samt naturligvis din kontaktinfo. Det er en god ide at have din tekst klar og skrevet på forhånd.
Billeder: Mulighed for op til 5 værker –  max størrelsen 1600 x 1600 px

Tilmelding

Bliv medlem for kroner 1.500 for et års medlemsskab

Problemer?

Skulle der være problemer med teknik eller andet som hindre dig – så fortvivl ikke.
Skriv da til jens@re-ink.dk og vi vil prøve at løse problemet.