Velkommen til at besøge mit værksteds atelier og til at gå på skulptur og billed opdagelse i haven, ved Mossø.

Vi er 3 keramikere, Anne-Mette Granner fra Alken og Niels Peter Fretheim- Nielsen fra Hov. Vi udstiller sammen hos mig, både stentøjs og raku brændte værker.

Her kan du finde store og små håndmodelerede krukker, fade, skåle, himmelsten, flydesten, små ikoner og skulpturer.

Måske et par keramiske fuglehuse og foderbrætter.

Og der vil være masser af hånddrejede, tallerkner og kopper i mange varianter.

Da jeg også er billedkunstner, vil der være et udvalg af malerier udstillet.

Workshop:

Brændefyret Raku

Lørdag : 12.00 – 15.00

Søndag : 12.00 – 15.00

Hvis vejret tillader det, vil vi gentage succesen fra sidste år, hvor pottemager og brændefyret raku mester, Niels Peter Fretheim-Nielsen  fra Hov laver workshop og demonstration. Her kan du følge, eller selv være med i, en alkymistisk proces, hvor varmen fra ilden hurtigt forvandler glasur. Særlig magisk er det at forlade både gas og el -oven, og brænde ude i en brændefyret raku ovn.

Her kan du glasere et  emne, som vi har forberedt til dig. Du kan være med i brændingsprocessen, og få dit eget værk med hjem.

Det koster 150 kr. at deltage. Send gerne en besked, hvis du ved, at du vil deltage.

Du er selvfølgelig også velkommen til at se på og følge processen, det koster ikke noget.

Jeg glæder mig til at åbne mit værksted og have, og dele med noget der fylder i mit liv. Rigtig meget ler.

Jeg holder af at sidde ved drejebænken ,og lige så meget holder jeg af at modellere i hånden, skulpturer og krukker, fade eller vaser i  abstrakte eller figurative former.

Jeg holder af langsommeligheden i arbejdet med moder jords ler, og  jeg er taknemmelig, når jeg mærker, hvordan lerets livskræfter former sig mellem mine hænder i skabelsen af  nye værker. Jeg holder af duften af vådt ler, at rulle det  ud, lade det ligge lidt, vende tilbage, sammenføje lerflader, rive, pudse og modellere videre.  En proces, der for mig skaber mening, nærvær og liv, og som giver hver ting i mit værksted sin helt egen identitet.

Inspiration kommer i vid udstrækning fra naturen. Det kan ses helt konkret i nogle af mine værker, der indeholder genstande fra naturen eller grafiske aftryk af blade, blomster, frøstande, sten eller fossiler, som jeg finder på rejser eller lige uden for min værkstedsdør, når jeg går tur her ved østenden af Mossø.

Besøg kunstner her

Kunstnere på samme adresse

Deltaget i tidligere udstillinger

  • Åbne Atelierdøre 2020
  • Åbne Atelierdøre 2021
  • Åbne Atelierdøre 2021
overskrift