Besøg mit værksteds atelier og gå på skulptur opdagelse i haven, ved Mossø.

Vi er 3 keramikere, Anne-Mette Graner fra Alken og Niels Peter Fretheim- Nielsen fra Hov, er begge gæsteudstillere hos mig, og vi har masser af værker både stentøjs og raku brændte.

Her kan du finde store og små håndmodelerede krukker, fade, skåle, himmelsten, blomster og finurlige skulpturer.

Måske et par keramiske fuglehuse og foderbrætter.

Og der vil være masser af hånddrejede, tallerkner og kopper i mange varianter.

Workshop:

Hvis vejret tillader det, vil gæsteudstiller, pottemager og brændefyret raku mester, Niels Peter Fretheim-Nielsen  fra Hov lave workshop og demonstration, hvor vi brænder i en speciel brændefyret raku ovn.

Her kan du selv glasere et forglødet emne, som vi har forberedt, og du kan være med i brændingsprocessen, og få dit eget værk med hjem. Det koster 150 kr. at deltage. Send gerne en besked, hvis du ved, at du vil deltage.

Det er fra 12.00- 15.00 søndag.

Du er selvfølgelig også velkommen til at se på og følge processen, det koster ikke noget.

Jeg glæder mig til at åbne mit værksted og have, og dele med noget der fylder i mit liv. Nemlig ler.

Jeg kan godt lide langsommeligheden i at rulle leret ud, lade det ligge lidt, vende tilbage, sammenføje lerflader, rive, pudse og modellere videre.  En proces, der for mig skaber mening, nærvær og liv, og som giver hver ting i mit værksted sin helt egen identitet.

Inspiration kommer i vid udstrækning fra naturen. Det kan ses helt konkret i nogle af mine værker, der indeholder genstande fra naturen eller grafiske aftryk af blade, blomster, frøstande, sten eller fossiler, som jeg finder på rejser eller lige uden for min værkstedsdør, når jeg går tur her ved østenden af Mossø.

Besøg kunstner her

Deltaget i tidligere udstillinger

overskrift
  • Åbne Atelierdøre 2020