Mit billedunivers:

At skabe motiver på lærredet, der rører og berører, er min passion i livet. Jeg er inspireret af det kontrastfyldte liv.

Foran lærredet skaber jeg atter de frosne øjebliksbilleder og hukommelsesspor, som livet har forærer mig; jeg sanser og fornemmer kontrollen i kamp med friheden. Nærheden eller afstanden i en interaktion. Sårbarheden i mig i evig dialog med den dramatiske, farvefyldte side.

Billederne opstår, når udtrykket ikke hæmmes af tanken om.. og når jeg formår at give slip på mine begrænsninger og finder modet til at lade billedet tage over, så “det”, som jeg ikke kunne have tænkt mig til, vinder.

Jeg inspireres af den respons, jeg møder fra andre – de samtaler, der vækker følelser, ord og gode historier, der bider sig fast, iblandet min egen energi, der eksploderer undervejs i maleprocessen.

At male er for mig, at turde give mere af mig selv til andre.

Mine billeder får lov at udvikle sig, og vokse frem, facit er ikke givet på forhånd. Under de færdige billeder, ligger ofte flere lag med andre billeder, som spor af fortællinger, kampe og kaos, frustration og forløsning. Selvom de nu er skjult bag det færdige billede, var de vigtige trædesten undervejs i processen. Arbejdsprocessen hen imod De første penselstrøg starter med spontanitet, hurtighed og eksperimentering og  senere i processen, hvor tempoet sættes ned opstår en meditativ,musisk fordybelse kombineret med vedholdenhed og ventetid til det færdige billede hvisker “nok er nok”.

Det figurative op mod det abstrakte- det sårbare i mødet med det dramatiske, poesi og farver i dialog. Ukendte skikkelser, dukker op på lærredet, forestiller de mig.

Spørgsmål står i kø, men jeg må lytte til mit hjerte, for at kunne male.

Det hele begynder med kaos og undervejs kamp i spændingsfeltet mellem sårbarhed-kontrol, komposition og struktur og friheden til at give sig hen.

Når det lykkes, så mærker jeg, at jeg er “kommet hjem”.

Deltaget i tidligere udstillinger

  • Åbne Atelierdøre 2019
  • Åbne Atelierdøre 2020
  • Åbne Atelierdøre 2021
  • Påskeudstilling 2019
  • Åbne Atelierdøre 2021
overskrift