Jeg har været aktiv billedkunstner og udstiller siden 1969. Fra 2007 har jeg levet som fuldtidskunstner og forfatter. En kombination der er ideel for den måde, jeg arbejder på. I mine malerier arbejder jeg udelukkende med oliemaling. Det giver mig mulighed for at tilføre værkerne en nærmest tredimensionel struktur, når jeg i mine ofte store værker modellerer med de tykke lag maling. I mine papirarbejder er det fortrinsvis akvarel og tusch, jeg benytter mig af.

NYHED!!! Jeg er blevet udvalgt som officiel deltager på VERDENS UDSTILLINGEN i Dubai, og skal udstille mine værker i DANISH BUSINESS PAVILION i marts 2022.

Mine opgaver fordeler sig på større udsmykningsopgaver, bestillingsværker og salg af malerier, akvareller, tegninger og litografier til private og virksomheder.

Min motivverden er en evig udforskning af, hvad det er, der ligger bag det hele. Jeg er meget optaget af naturen og af mennesket, og stiller mange spørgsmål når jeg maler: – Hvor kommer vi fra? / – Hvor skal vi hen? / – Er vores verden mon den eneste? / – Eller er der noget omme bag ‘den anden side’? / – Måske har vi endda været der før – uden at vide det?

I øjeblikket arbejder jeg meget med at fremkalde lyset i mine malerier. Det indre lys som er så kraftigt, at det kan bryde igennem mørket. Jeg vil ikke bare underholde med mine malerier. Der skal være noget på spil. Som beskuer skal der være noget at kunne gå på opdagelse i, noget der pirrer fantasien og vækker tanker. Maleriet skal give lyst til fordybelse eller meditation, når man tager med på den rejse, som det indbyder én til at tage med på.

Jeg kommer gerne på besøg i min ‘billedbus’ til jeres hjem eller virksomhed til en uforpligtende snak og fremvisning af nogle af de værker, vi forinden har talt om, I gerne vil se i jeres egne omgivelser. Ét er at se kunst på et galleri eller i et atelier. Noget andet er, at se det i sine egne omgivelser, og opleve hvad det er, det kan gøre ved indretningen.

I er meget velkommen til at kontakte mig på mail: eller på telefon 23 39 20 55

Besøg kunstner her

Deltaget i tidligere udstillinger

  • Åbne Atelierdøre 2021
  • Åbne Atelierdøre 2021
overskrift