I mit eget globaliserede, hyperkomplekse og evigt foranderlige liv har jeg brug for holdepunkter, så jeg ikke farer vild.
Min udfordring er at holde næsen i sporet. At modstå hverdagens krav og fristelser. At tage nogle kloge valg og fravalg.

Hvordan står jeg fast? Det gør jeg ved at skrive ned. Tegne. Tage billeder. Klippe ud. Male. Finde symboler. Alle disse brudstykker udgør mit personlige kompas. Jeg har altid lavet små “kunstværker” for at skabe overblik over min fortid og nutid, for lettere at kunne tage næste skridt ud i fremtiden.
Over tid har jeg udviklet en genre, jeg kalder DNA-kunst, som er et mix af farver, fotos, grafik og collage. Mine personlige DNA-kunstværker er et spejlbillede på min egen identitet, historie, værdier og visioner og hjælper mig med at finde ud af, i hvilken retning jeg skal gå.

Siden 2016 har jeg ikke kun skabt DNA-kunst for mig selv, men også for andre. Primært for virksomheder og organisationer, ofte i en samskabende proces. Jeg laver også DNA-kunst for – og sammen med privatpersoner og afholder bl.a visionboard-kurser, samt diverse kreative workshops.

I øjeblikket arbejder jeg på en serie DNA-kunstværker, der portrætterer 8600 Silkeborg.
Der er genkendelige elementer i billedet, som beskueren kan spejle sig i. Men ofte er der også forstyrrende elementer i billedet. Elementer, som skubber til glansbilledet, til selvopfattelsen og får beskueren til at fundere over sit eget DNA.
For hvis ikke vi ved, hvor vi kommer fra, hvordan skal vi så vide, hvor vi skal gå hen?

Besøg kunstner her

Kunstnere på samme adresse

Deltaget i tidligere udstillinger

  • Åbne Atelierdøre 2015
  • Åbne Atelierdøre 2021
  • Åbne Atelierdøre 2021
overskrift