Lena Petersen

Jeg er opvokset i Silkeborg og bor i dag i Kjellerup. Jeg er uddannet pædagog. Min kunstvirksomhed Atelier-Atlena driver jeg i min fritid fra min bolig.

Jeg er formand i bestyrelsen for Åbne Atelierdøre i Silkeborg og var i en årrække initiativtager til børne - og unge kunstprojekter i Silkeborg Kommune i samarbejde med Åbne Atelierdøre.

Jeg underviser gerne i maleri og i at forme i uld - amerikansk filtning. Til daglig arrangerer jeg foredrag om kunst, er revyinstruktør og underviser i maleri i Silkeborg Kommunes Aktivitetscenter Rosengårdcentret.

Når jeg maler, gør jeg det ofte til musik. Jeg har ingen bevidsthed om det færdige resultat. Jeg lader mig føre af farverne, stemningen og måske en oplevelse jeg netop har haft.

Efterhånden som et maleri skrider frem, dukker der ofte mennesker, dyr eller naturscener op i billedet. Derefter vælger jeg bevidst at fremhæve det opståede eller nedtone og arbejde videre måske i en helt anden retning. Min maleproces er som regel langvarig.

Kontakt mig altid gerne for en fremvisning eller besøg mine gæstekunstnere og jeg selv til Åbne Atelierdøre. Vi byder på flere overraskelser i løbet af weekenden. Velkommen til!

Nummer på kort i katalog: 34

Værker fra Lena Petersen

Se alle værker

Udstillingsadresse

Atelier Atlena
Gyvelvej 5
8620 Kjellerup