For kunstnere

Her finder du information om tilmelding til de to udstillinger, som foreningen arrangerer.

Se her, hvordan du melder dig ind som basismedlem

Se her, hvordan du tilmelder dig Åbne Atelierdøre

Åbne Atelierdøres Påskeudstilling 2020

Lunden Vestergade 74, Silkeborg. Åbningstid: 9. – 10. april kl. 10 – 17 Fri entré

Et af årets højdepunkter for foreningen Åbne Atelierdøre Silkeborg er den årligt tilbagevendende tradition med påskeudstilling i Lunden. Igennem mange år har det været et fantastisk udstillingsvindue for mange dygtige og dedikerede kunstnere og kunsthåndværkere, og udstillingen er meget velbesøgt.

Hvis du har lyst til at deltage, så giv os besked hurtigst muligt - senest d. 21.februar til:

Lena Petersen: atelieratena@gmail.com – tlf.27621212 eller

Inge Jensen   kirstineinge@gmail.com -  tlf. 23694074

Læs mere her

Påskeudstillingen

Den gode tradition skal vi selvfølgelig videreføre og dermed leve op til vores overordnede formål: at sætte Silkeborg og omegn på Danmarkskortet som et kunstnerisk og kulturelt kraftcentrum ved at vise, hvad kreative og kunstneriske miljøer kan byde på.

I år er udstillingen skærtorsdag og langfredag d. 9. og 10. april med opstilling om aftenen d. 8. april.  Vi tilbyder 27 stande, én stand pr. deltager, i Lundens flotte sal1 med stor, flot panoramaudsigt til skov og sø samt gode parkeringsforhold lige ved døren.

Tilmelding er efter først til mølle princippet.

Hvis du har lyst til at deltage, så giv os besked hurtigst muligt – senest d. 21.februar til:
Lena Petersen: atelieratena@gmail.com – tlf.27621212 eller
Inge Jensen   kirstineinge@gmail.com –  tlf. 23694074

Pris for at deltage som medlem af Åbne Atelierdøre er 700 kr., som betales ved tilmeldingen senest 5. marts. Hvis ikke du er medlem, kræves et basismedlemsskab kr.: årligt 250 kr.

Du opbygger selv din udstilling, samt er til stede de to udstillingsdage og har selvfølgelig lov til at sælge af din kunst.

Vi betaler huslejen v/ Silkeborg Kommune, får lavet en flyers som du kan anvende digitalt i dit netværk eller selv printe ud og hænge op der, hvor du synes, det giver mening for dig. Vi får trykt enkelte plakater, som kommer til at hænge i midtbyen. Vi laver desuden pressemeddelelser til de lokale aviser.

Der bliver en påskecafé med kaffe/te, samt brød/kage i de to udstillingsdage.

Ring gerne for uddybende spørgsmål og ellers kommer der nærmere oplysninger i marts måned.

Med venlig hilsen på Åbne Atelierdøres vegne
Arbejdsgruppen for Påskeudstillingen 2020
Lena Petersen og Inge Jensen

 

Åbne Atelierdøre

Som en del af Åbne Atelierdøre Silkeborg vil du som kunsthåndværker eller kunstner, bliver markedsført via vores hjemmeside samt vores Facebook. Der vil blive reklameret bredt i aviser, relevante magasiner, omtale via radio, infostandere, biografen, flyers og gennem vores populære brochure.

Kataloget

Kataloget skal p.t. trykkes i min. 7.000 stk.

Kataloget bliver som udgangspunkt kvadratisk 20 cm x 20 cm som sidste år –  hvilket vil sige, at hver kunstner får 1/2 side på højkant, med plads til udstillingsadresser og kontakt information samt en kort beskrivelse af kunstneren med plads til portræt og et værk.

Billederne

Værk: Til brochuren er målet for billederne optimalt 886 x 886 px i så god opløsning som muligt (300 dpi) hvilket ca. vil give en størrelse på 7.3  x 7.3 cm trykt.

Har man et værk der ikke er kvadratisk, vil det være max længden/højden der blive 7,3 cm (f.eks 7,33 x 5 cm) hvilket sker automatisk.

Når du opretter et eller flere værker til hjemmesiden, kan du vælge hvilket, der skal bruges i kataloget.

PortrætVil altid blive beskåret til kvadratisk – minimum mål er her 400 x 400 px (3,4 x 3,4 cm).

Portrættet uploades, når du tilmelder dig Åbne Atelierdøre.

Hjemmesiden

Her får du som kunstner din egen side, med mulighed for en lidt længere tekst – om dig selv og dine værker samt naturligvis din kontaktinfo. Det er en god ide at have din tekst klar og skrevet på forhånd.

Værker: Du kan oprette værker, der vises under din kunstnerside. Værkerne kan du oprette helt frem til Åbne Atelierdøre.

Det værk, der skal bruges i kataloget, skal dog oprettes inden  deadline for kataloget.

Du kan tilmelde 15 værker i alt. Når du opretter dem, kan du tilmelde op til 5 værker ad gangen. Du kan gennemføre tilmeldingen igen, for at tilmelde flere værker.

Vær opmærksom på, at du har 30 min til at gennemføre en tilmelding. Så det kan være en god idé at splitte dine værker op i mindre bidder, så tiden ikke løber ud.

Medlemskaber

Foreningen er medlem af Danmarks Outdoor Hovedstad og Visit Silkeborg. Foreningen bliver nævnt på deres hjemmesider og i deres materiale.

Tilmelding

Bliv medlem for kroner 1.500 for et års medlemsskab.

Du skal tilmelde dig som kunstner, før du kan tilmelde værker.