Nyhedsbrev 7: Musikevent i Lunden fredag d. 6.8.2021 kl. 17-19.00

Vi sparker Årets arrangement i gang. Tag evt. en klapstol med. Det er helt og aldeles gratis – på nær hvad du køber i øl-og kaffebar.
Mød talstærkt op og nyd samværet med kollegaer.

Aktuelt info til alle medlemmer

Kataloger og flyers er delt ud vedr. Åbne Atelierdøre 2021. Hjælp alle sammen med at annoncere bredt – også selv om du ikke selv deltager i år.  

Kataloget kan hentes via knappen på forsiden og lige her

Vi laver en lille video på max 1 minut, som Midtjyllands Avis bruger i en Facebook kampagne. Den kører 14 dag op til arrangementet. 

Videoen vil også vises på Åbne Atelierdøres åbne Facebookside – så hjælp med at DELE, DELE, DELE på alle de sociale kanaler – når i ser det. 

Kunstforeninger, sponsorer og butikker, der deltager i kunstrunden vil sammen med Jer blive indbudt til Fernisering på Fællesudstillingen, så det kan blive et tilløbsstykke. Vi håber at den nye placering af Mont Martre – vil medvirke til et godt besøg på Fællesudstillingen i år.

KUNSTRUTEN: Til alle Jer som er tilknyttet en butik – se kataloget: 

Pga. ferietid kontakter du selv butikken snarest muligt omkring placering af dit værk. Du skal selv sørge for at servicere din butik med flyers og kataloger – evt. plakat.

VIGTIGT: Alle tilmeldte til Åbne Atelierdøre 2021 vil særskilt få information på mail om både Mont martre og Fællesudstillingen. 

 Kunsttur for alle til NordART i Rensburg 11.september 2021. Vi har arrangeret en Bustur til Nordeuropas største kunstudstilling NORDART. Det er en rigtig god anledning til at være sammen med kollegaer og for at blive inspireret af kunst fra hele verden.  Der kommer invitation d. 31.juli og det er først til mølle princippet – der er tilmelding og betaling via mobilpay på tlf. 20168266 med angivelse af navn og tlf. nr. senest d. 8.8.2021 

Hav en rigtig god sommer. Vi glæder os til at se Jer d. 6.8.2021 i Lunden.