Nyhedsbrev 5: 2021 bliver et forrygende år

Tilmeldingsrunden endelig slut – 2021 bliver et forrygende år. Alle har vist brug for at komme ud og sprudle og dele glæden igen – så lad os håbe på, at årets arrangementer kan løbe af staben helt som planlagt.

Vi har 117 medlemmer hvoraf 95 deltager i årets Åbne Atelierdøre. 32 nye er kommet til i år. Stort velkommen til alle  og især Jer nye. Vi glæder os til at være – sammen om kunsten – med Jer.

FÆLLESUDSTILLING: 

13.-15. august (Medborgerhuset sal A) Alle deltager med 1 værk på udstillingen.

Hver billedkunstner kan levere 1 værk med max. format 100×100.

Hver skulptør/keramiker mm. skal møde med eget podie i hvidt.      

Der kommer nærmere info ud senere.

MONT MARTRE: 14. august fra 10.00-16.00 (Ramblaen, mellem Medborgerhuset og biblioteket)
Der kommer kaffevogn op på pladsen – frøkengrønbar – vil servere lækkerier.

ÅBNE ATELIERDØRE: 21.-22. august kl. 10.00-17.00 – hver enkelt kunstner i eget eller fælles regi med andre.

Et udvalg bestående af Else Hald, Jens Erik Holm og Kirsten Bank Iversen arbejder hårdt på at lave aftale med Cityforeningen om udstilling i byens butikker i hele august. En slags KUNSTRUTE. Det bliver en glimrende reklame op til ÅBNE ATELIERDØRE. I får i løbet af maj en skrivelse, som I skal reagere på efter først til mølleprincippet – hvis I vil have en plads i et butiksvindue i august måned.

Katalog 2021:

Katalog kører igen i år i sædvanlig form sammen med flyers og få plakater. Vi har lavet en facebook undersøgelse og bedt folk om at melde ind om ønsket antal kataloger. Det er en strømpil for os om – hvor mange kataloger vi skal bestille – så vi ikke ligger inde med for mange efter Åbne Atelierdøre. Det er kataloger og reklamering vi bruger hovedpart af medlemskontingentet på. De som ikke har svaret får også et pænt antal kataloger og flyers, som I plejer. 

katalogforside. Vi fik i alt 27 flotte forslag ind.  Tak for det. Et udvalg har valgt Sidsel Brix og Diana Bluthgens fællesværk til at være år 2021 forside. Tillykke med det. De har fået et par flasker rødvin som tak og også æren af at blive eksponeret. Billedet er valgt fordi det bærer stor symbolik, som mange i denne tid kan relatere sig  til på forskellig vis.

Plakat

Du kan hente plakaten her: