ÅBNE ATELIERDØRES deltager igen i år i Gadekunstfestival. Kommunen har bevilget de nødvendige penge. Årets projekt bliver:

Lundens outdoor pitstop.

I april 2021 er Åbne Atelierdøre igen med. Denne gang skal vi skabe et udendørs kunstnerisk udtryk ved indgangspartiet i Lunden. Målet er at gøre udendørsarealet ved hovedbygningen i Lunden til et mere indbydende socialt mødested. Pavillon + bænke og borde står p.t. ret forsømte og indbyder ikke særligt meget til brug. Det vil vi gerne gøre noget ved. Denne gang bliver vores udsmykning ikke sådan fjernet.

Vi har fået lov til at udsmykke de 8 betonborde, der står foran pavillonen – se billedet herunder. Bordene er lavet af brøndringer med en diameter på 75 cm i diameter og 5 cm tykke og fremstår ret kedelige. 

Vi indbyder derfor interesserede og gerne keramikere i foreningen til at byde ind med ideer og forslag til udsmykning af bordene. Basis som udvidet medlemmer kan byde ind. 

Interesserede mødes i Lunden lørdag d.  20.2. kl. 11.00 ved pavillonen.  Lis K er tovholder.

Mht. Pavillonen så skal den også have et løft. Udsmykningsopgaven er faldet på plads, da 8 billedkunstnere allerede har sagt ja til opgaven sammen med Pia Lillback Clausen som tovholder. 

Vi glæder os til opgaven sammen med Jer.

Vedr. Søndertorv malerier og skulpturen. 

Vi er blevet bedt om inden udgang af februar at tage billeder ned og flytte skulpturen. De som selv har sat plader op kan hente dem, når I har tid/lyst. Skulpturen køres midlertidigt ud til Lis K og renoveres.

De af Jer som vil have de værker, der er malet direkte på væggen bedes komme onsdag d. 24.2.20 mellem kl. 14-16.oo. Medbring selv værktøj til at tage pladerne ned. Vi skal nok hjælpe til. Vi forsøger at få håndværkerne til at hjælpe, men kan ikke love, at de står til rådighed.  Mvh. Bestyrelsen