1: Aflysning af udstillingen i dec. I Galleri Nygade 26 A – for kun basismedlemmer kom ved seneste nedlukning af aktiviteter. Ærgerligt, ærgerligt for vi havde glædet os og I havde glædet jer til at få et vindue til at vise, hvad I kan.

2: Vi udsætter arrangementer med medlemsbesøg. Vi har ikke opgivet ideen, men førte forsøg i grafisk Værksted gav 0 tilmeldte. Vi tilskriver Corona årsagen –ikke JERES lyst

3: Påskeudstilling planlægger vi ikke, fordi vi intet ved om den nærmeste fremtid. Hvis en stor gruppe medlemmer har mod på selv vil forsøge at løse opgaven med Påskeudstilling, så er vi behjælpelige med at leje rum og annoncering, men organisering står I selv for.

4: Gadekunstfestival 2021 markerer Silkeborg Bys 175-års jubilæum og foregår i april 21.

  • Vi har budt ind på at deltage med temaet ”Fællesskab” og
  • nøgleord som man skal skabe værker ud fra er: ildregatta – riverboat – outdoor.
  • Der er forslag om 3 kunstneriske udtryk i form af – samtalebænk (laves af skulptører) + ildmaleri som står sammen med bænken og derudover tænker vi os en frise på 70cm x 5 m længde med forskelligt billedligt udtryk.
  • Placering: Vi vil ansøge Vej og trafik om tilladelse til at placere værkerne på havneområdet et sted. Igen i år et udendørs projekt.

Ansøgning indsendes inden 15.1.2021. Vi modtager besked om ideen er godkendt og midler kommer midt februar. Aktiviteterne skal udføres fra 12.4.-30.4.21

I hører nærmere vedr. tilmelding i februar – når vi ved, om vores ide bliver godtaget.

I ønskes alle en rigtig glædelig og Corona fri Jul og et godt nyt år 2021, hvor vi tager fat på nye spændende udfordringer. Vi håber I alle går med os ind i året med fuld mod på et nyt kunst rigt år.

De kærligste hilsner fra Bestyrelsen