Åbne Atelierdøres Septemberudstilling havde GRAND FINALE søndag 27.9.2020.

Publikum har haft adgang til at stemme på ugens kunstner og resultatet blev endelig afsløret søndag d. 27.9.20 hvor de vindende kunstner- overrakte et værk til den blandt publikum, som havde stemt på dem.

Tak til de vindende kunstnere, som har bidraget med værker til publikum.  Der blev udvekslet glade smil blandt ugernes kunstnere og publikum da kunstværkerne skiftede hænder.

Der var nogen, som var meget glade og det var de personer blandt publikum, som kunne gå hjem med et værk fra deres yndlingskunstner..

2 personer har i særlig grad gjort en indsats for Septemberudstillingen: Pia Lillback Clausen og Kirsten Bank Iversen har uge efter uge sat den ene flotte udstilling op efter den anden. Stor cado til begge for en flot indsats.

Her er vinderne blandt kunstnere og publikummer:

Peter Smed Andersen havde lagt vejen forbi med sin Guitar og underholdt de mange publikummer der havde fundet vej til Åbne Atelierdøres sidst dag. 2 tange fik Galleriet besøg af Natasja Liv – som spillede og sang egne følsomme sange for publikum. Tak til begge kunstnere.

 

Kunstnerne