Vi har i hvert fald i fællesskab gjort et godt forsøg på at komme ud til publikum i år – med både uddeling på gaderne  – udstillinger i butikkerne  – et velbesøgt montmartre og en massiv annoncering i MJA – og fine omtaler igen og igen fra journalisterne. Så tak for indsatsen.

I får lige info om septemberudstillingen igen – vi har lavet en lille ændring. Læs den nu grundigt. 
Vi har nogen gange opfattelsen af at folk ikke helt får læst igennem det vi sender ud – det håber vi at I vil denne gang. Vi har masser af kataloger endnu – så uddel endelig – så folk er informeret.

Vi har besluttet – efter nogen snak hist og pist – at de publikummer som vinder et værk fra den kunstner – de har stemt ind som ugens bedste – her er det kunstneren der bestemmer hvilket værk de  vil forære væk.  
ALTSÅ det er ikke nødvendigvis det værk I har med til udstillingen, men et I selv har valgt – der udloddes d,.e sidste dag . d. 27.9.2020 kl. 12.30