ANNONCERING ER alt afgørende

Der vil blive annonceret bredt om både Montmartre og Åbne Atelierdøre i hele august i Midtjyllands Avis, Ekstraposten og avisens Facebook side

Der vil være POP-UP hjælpere, som i dagene 31/7,1/8, 7/8,8/8,14/8 og 15/8 – vil stå i Silkeborgs gågader og uddele flyers og kataloger.

Husk også at bruge DINE sociale medier til at dele og reklamere for Årets events

Du kan rundsende både – vores plakat – se vedhæftet
og du kan rundsende – vores digitale katalog – se vedhæftet

Der er nu bestilt Beach flag – der kommer info til de enkelte. Forventer de er klar i uge 31.

Montmatre

Husk at tilmelde dig Montmartre – senest 1.8.2020 – det er også et vindue til omverden og det er en hyggelig dag hvor du møder andre kolleger.

Få lavet din egen video

Få lavet din egen video og læg op på din egen Facebookside og Åbne Atelierdøres hjemmeside under Kunstnerne fortæller.

Vi har lavet en meget fordelagtig aftale med Felis Dos om at han i uge 32 kan optage og redigere en 1 minuts videopræsentation – af Jer, hvis I har lyst. Er du nysgerrig – så kontakt Felis Dos tlf. 23612344 Gør brug af tilbuddet og få det gjort til en meget lav pris.

Så får du en fin promovering af dig selv op til Åbne Atelierdøre.

HJÆLP, HJÆLP

Rettelse af fejl i de fysiske kataloger: Desværre er der indsneget sig nogle fejl i kataloget – som er uheldige for de ramte. Vi beklager meget at det er sket, men vær opmærksom på, at fejlen er rettet i det digitale katalog – så det kan du gøre brug af at sende ud.

Hvis du vil hjælpe dine kolleger – kan du enten kan rette med kuglepen eller – Hvis du har en kopimaskine:
Udskriv side 2 – i eks. 10 eksemplarer og klip rettelserne ud i 5 dele. Så har du 50 indstik at putte i katalogerne før udlevering.

Vi vil lave indstik til de kataloger, som uddeles på gaderne i Silkeborg. Fejlene er rettet i det digitale katalog og på kunstnersiderne på hjemmesiden.

Vi takker på alles vegne for din hjælp og beklager det, som er sket. Bestyrelsen.