Katalogerne er sendt i trykken og forventes klar d. 15.7. 2020.De kan afhentes to steder:

  • Molleruplundvej 9, Linå, 8600 Silkeborg
  • Jordkærvej 6, 8600 Silkeborg

i tidsrummet fredag d. 17.7. kl. 15-17 og lørdag d 18. 7. kl. 10-12.00.

Der er 90 udstillere i år – et MEGET flot tal på trods af corona. Vi er vist alle glade for at Covid-19 er klinget af, men må forvente, at vi stadig hver især på vores udstillingssteder, skal være omhyggelige med at sikre gode forhold for gæsterne og os selv. Vi vender tilbage med anbefalinger.

MONTMARTRE på KunstCentret Silkeborg Bad

Montmartre lørdag d. 15. august fra kl. 10-17.00 kommer af samme grund til at udfolde sig i parken ved pergolaen og græsområdet deromkring på Kunstcentret Silkeborg Bad. De nærmere rammer er aftalt m.Iben From. I får mere information, når folk er tilmeldt.

Vi håber I vil udtænke spændende og kreative levende værksteder og inspirerende salgsboder, så der er noget at præsentere for publikum. Fortæl os gerne hvad I har tænkt Jer at byde ind med og kom med gode ideer.

Der vil blive annonceret bredt i ugerne op til Montmartre, i lokalaviser og på digitale platforme, samt udleveret flyers rundt på gågaderne og i butikkerne. Det skal vi ha Jeres hjælp til bl.a.

HUSK ————-

Tilmelding til Montmartre d. 15.8.2020 på Silkeborg Bad skal ske senest d. 1.8.2020 – af hensyn til samarbejdet med Silkeborg Bad. Tilmelding på mail@aabneatelierdoere- silkeborg.dk

Hjælp os: Da bestyrelsen kun består af tre personer, har vi brug for frivillige, som vil være med i Montmartre udvalget – eller at hjælpe med ideer og konkrete opgaver.

Meld jer glad enten telefonisk til Lis Kristiansen tlf. 2016826 eller

RIGTIG GOD SOMMER OG PÅ GENSYN