Nyhedsbrev 3: Logokonkurrence

Kære deltagere i Logo konkurrencen Logoudvalget har voteret: Johannes Damsgaard-Bruhn, Udstillerguide.dk, Lis Kristiansen og Helle Leisgaard har nu taget beslutning om hvilket logo, vi gerne fremover vil bruge som Åbne Atelierdøres logo: Vi har modtaget op til 17 forskellige forslag fra 7 forskellige kunstner. Tusind tak for de mange flotte forslag. Vi har brugt lang […]

Kære deltagere i Logo konkurrencen

Logoudvalget har voteret: Johannes Damsgaard-Bruhn, Udstillerguide.dk, Lis Kristiansen og Helle Leisgaard har nu taget beslutning om hvilket logo, vi gerne fremover vil bruge som Åbne Atelierdøres logo:

Vi har modtaget op til 17 forskellige forslag fra 7 forskellige kunstner. Tusind tak for de mange flotte forslag. Vi har brugt lang tid til at votere og snakke frem og tilbage omkring hver enkelt forslags fordele og muligheder.

Vi har i denne konkurrence lagt vægt på hvordan forslaget virker i forhold til symbolik – dobbeltbetydning og afvejning af, hvordan det vil fungere på hjemmeside, kataloger og flyers mm.

Langt de fleste forslag, som er indsendt ville kunne bruges og har været fine og enkle i sig selv, så udvælgelsen har været svær, men her er vinderen:

Logoforslag af Pia Lillbach Clausen

Pias version – som vi også kan omsættes til en mere stilistisk og digital form og den kan omsættes til sort/hvid/grå. Der vil komme eksempler på dette på hjemmesiden.

Begrundelse for logoet var: nøglehullet som symboliserer et kig ind til den enkelte kunstner – i nøglehullet dukker der også en person op i en enkel grafik – som kan symbolisere kunstneren.

Farvevalg afgøres i sammenhæng med den nye hjemmeside som der pt. arbejdes med. Dette logo kan også anvendes i sort/hvid, hvilket vi også havde lagt vægt på.

Tillykke til Pia Lillback Clausen

Logoens kunstner er Pia Lillback Clausen.

Vi siger tillykke til Pia med kåringen og logoet er fra nu Åbne Atelierdøres officielle LOGO