Informationsbrev 1: Påskeudstilling

Vores ønsker at arbejde for en aktiv og levende forening, hvor vi deles om opgaverne og kan bruge hinanden i arbejdsgrupper, der hvor man kan byde ind med noget, man brænder for. Vi vil gerne øge medlemsnetværk og arrangere medlemsaftener – besøg hos hinanden – ind imellem. Lena og Inge er allerede i gang med PÅSKEUDSTILLINGEN d. 9.-10.april og tak […]

Vores ønsker at arbejde for en aktiv og levende foreninghvor vi deles om opgaverne og kan bruge hinanden i arbejdsgrupper, der hvor man kan byde ind med noget, man brænder for. Vi vil gerne øge medlemsnetværk og arrangere medlemsaftener – besøg hos hinanden – ind imellem.

Lena og Inge er allerede i gang med PÅSKEUDSTILLINGEN d. 9.-10.april og tak for Jeres store en- gagement allerede. Se nedenfor.

Vi ønsker også en mangfoldig forening med plads til gamle og nye medlemmer. Så gå ud i Jeres netværk og opfordre andre kunstnere/tidligere medlemmer til et medlemskab igen. En ny medlemsstruktur gør det muligt gennem et udvidet- eller basismedlemskab.

Ny Bestyrelse: formand Lis Kristiansen, Kasserer Helle Leisgaard og Pia Lillbach Clausen Ansvar for sponsorer, pr. mm. Mail til foreningen er uforandret: – kontakt os med ideer/forslag og kommentarer, når I har lyst.

Nye tiltag:

1. Medlemsmøde – med temaet: NYT LOGO
2. Hjemmeside i nyt format, der gør det nemmere for dig.

TILMELD DIG allerede i dag årets 1. medlemsmøde: Det SKER onsdag d. 25.3. 2020 kl. 18-21.30 i Medborgerhuset, lokale 2, Bindslevs plads.

Vi er vært ved en sandwich og en vand, så vi ikke skal arbejde på tom mave 😊.
Temaet er – Information om den nye hjemmeside og Tegn et LOGO til foreningen

Johannes fra Udstillerguide.dk kommer med en introduktion til den nye hjemmeside og hvordan den fremover kan hjælpe dig med din promovering som kunstner og som informati- onsplatform medlemmerne imellem.

Aftenen vil forme sig som en ” aktiv aften ”, hvor I medlemmer skal hjælpe med at slå de streger, som skal være det kommende LOGO for foreningen. Vi vil guide igennem aftenens for- løb. Et nyt LOGO vil flashe Åbne Atelierdøre og skærpe genkendelighed på alle publikationer – mail, plakater, banner og kataloger o.m.a.

Tilmelding senest d. 23.3 på  Vi håber at se dig. 😊

Glem endelig ikke

Åbne Atelierdøres Påskeudstilling d. 9.-10 april 2020

Hvis du har lyst til at deltage, så giv os besked hurtigst muligt – senest d. 26.februar til:

Lena Petersen:  – tlf.27621212 eller Inge Jensen – tlf. 23694074 – Du vil få yderligere info om deltagelse og betaling – det sker via hjemmesiden www.aabneatelieredoere-silkeborg.dk